Kindertapijt voor jongens en meisjes

Kindertapijten maken de kinderkamer gezelliger en sfeervoller door de verschillende kleuren en printjes en daarnaast wordt het spelen op de kamer ook een stuk fijner. Veel van onze kleden zijn kortpolig maar wel lekker zacht. Zo hoeft je kind niet meer op de koude harde vloer te spelen maar op een zacht kindertapijt. Naast onze effen kindertapijten, bieden wij verkeerskleden aan. Nergens anders vindt u zoveel verschillende designs en thema’s, zoals een treinstation, bouwput en boerderij verkeerskleed. 

Educatieve kindertapijten

Naast dat een kindertapijt ervoor zorgt dat de ruimte sfeervoller wordt en het functioneel is, zijn de kindertapijten van Speeltapijt.com ook nog eens leerzaam. Naast onze speeltapijten, bieden wij ook educatieve speelkleden aan, zoals het alfabet en de wereldkaart. Met deze speelkleden leren kinderen spelenderwijs kennis te maken met de letters uit het alfabet en landen van de wereld.

Kindertapijt zelf ontwerpen

Zit er niet een geschikt kindertapijt voor je bij? Bij Speeltapijt kun je je eigen kindertapijt ontwerpen. U levert een design aan, deze wordt door ons overgetekend, vervolgens geeft u aan welke kleuren u wenst op het kindertapijt. Als u het ontwerp goedkeurt, gaan we over tot productie en confectie van het kindertapijt.

Waarom kiezen voor de kindertapijten van Speeltapijt.com? 

  • Bij Speeltapijt vindt u het grootste aanbod in speeltapijten, speelkleden, verkeerskleden en kindertapijten
  • Goede kwaliteit door onze eigen productie. Hierdoor gaan de kindertapijten jaren mee
  • Vandaag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €79,99
  • Ook bezorging in België, Duitsland en Frankrijk
     

Bestel daarom snel uw kindertapijt bij Speeltapijt.com. Komt u er niet uit? Neem contact met ons op via info@speeltapijt.com of bel ons op 06-18639751.

┬ę 2008 - 2021 Speeltapijt, Speelkleed, Speelmat, Verkeerstapijt, Cars tapijt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel